Kookworkshop Amsterdam

Surinaamse KookworkshopsSurinaamse CateringSurinaamse Recepten

De letterlijke vertaling van OsoPatu (uitspraak: osso pattoe) is huispan.
In omgangstaal is het een thuisgerecht of gerechten die je van thuis kent. Wil je graag jouw favoriete Surinaamse gerechten zelf leren koken? Of wil jij meer variatie op jouw dagelijkse wijze van koken? Bij OsoPatu kookworkshops kun je zowel authentiek Surinaamse recepten & populaire Surinaamse afhaalgerechten leren koken.

Kookworkshop Amsterdam

OsoPatu Kookworkshops in Amsterdam. Surinaamse Kookworkshop volgen in Amsterdam? Meld je snel aan voor de leukste kookworkshop van Amsterdam.

Samen genieten van de Surinaamse keuken in groepsverband. Leer hoe je de lekkerste Surinaamse gerechten maakt in Amsterdam. Kooklessen bij u thuis of op locatie in Amsterdam.

Nu aanmelden   Groepskookworkshop   Kookles thuis

Kooklessen Amsterdam

Alle populaire Surinaamse recepten ontdek je met OsoPatu kookworkshops in Amsterdam. In onze workshop leer je de volgende Surinaamse gerechten;

Kookworkshop Amsterdam

Nu aanmelden   Groepskookworkshop   Kookles thuis

Workshop koken in Amsterdam

OsoPatu maakt gebruik van diverse locaties in Amsterdam. Onze workshops worden gegeven in de beste kookworkshops van Amsterdam. Wil je liever een andere locatie in Amsterdam? OsoPatu geeft ook kookworkshops op locatie. In Amsterdam de lekkerste Surinaamse gerechten maken? Ontdek met OsoPatu de Surinaamse keuken. Meld je aan voor een kookworkshop Amsterdam! Gezellig koken in een groep thuis of op locatie.

Schrijf je snel in voor een kookworkshop in Amsterdam:  Aanmelden