Kookworkshop Rotterdam

Surinaamse KookworkshopsSurinaamse CateringSurinaamse Recepten

De letterlijke vertaling van OsoPatu (uitspraak: osso pattoe) is huispan.
In omgangstaal is het een thuisgerecht of gerechten die je van thuis kent. Wil je graag jouw favoriete Surinaamse gerechten zelf leren koken? Of wil jij meer variatie op jouw dagelijkse wijze van koken? Bij OsoPatu kookworkshops kun je zowel authentiek Surinaamse recepten & populaire Surinaamse afhaalgerechten leren koken.

Kookworkshop Rotterdam

OsoPatu Kookworkshops in Rotterdam. Surinaamse Kookworkshop volgen in Rotterdam? Meld je snel aan voor de leukste kookworkshop van Rotterdam.

Samen genieten van de Surinaamse keuken in groepsverband. Leer hoe je de lekkerste Surinaamse gerechten maakt in Rotterdam. Kooklessen bij u thuis of op locatie in Rotterdam.

Nu aanmelden   Groepskookworkshop   Kookles thuis

Kooklessen Rotterdam

Alle populaire Surinaamse recepten ontdek je met OsoPatu kookworkshops in Rotterdam. In onze workshop leer je de volgende Surinaamse gerechten;

Kookworkshop Rotterdam

Nu aanmelden   Groepskookworkshop   Kookles thuis

Workshop koken in Rotterdam

OsoPatu maakt gebruik van diverse locaties in Rotterdam. Onze workshops worden gegeven in de beste kookworkshops van Rotterdam. Wil je liever een andere locatie in Rotterdam? OsoPatu geeft ook kookworkshops op locatie. In Rotterdam de lekkerste Surinaamse gerechten maken? Ontdek met OsoPatu de Surinaamse keuken. Meld je aan voor een kookworkshop Rotterdam! Gezellig koken in een groep thuis of op locatie.

Schrijf je snel in voor een kookworkshop in Rotterdam:  Aanmelden