Kookworkshop Utrecht

Surinaamse KookworkshopsSurinaamse CateringSurinaamse Recepten

De letterlijke vertaling van OsoPatu (uitspraak: osso pattoe) is huispan.
In omgangstaal is het een thuisgerecht of gerechten die je van thuis kent. Wil je graag jouw favoriete Surinaamse gerechten zelf leren koken? Of wil jij meer variatie op jouw dagelijkse wijze van koken? Bij OsoPatu kookworkshops kun je zowel authentiek Surinaamse recepten & populaire Surinaamse afhaalgerechten leren koken.

Kookworkshop Utrecht

OsoPatu Kookworkshops in Utrecht. Surinaamse Kookworkshop volgen in Utrecht? Meld je snel aan voor de leukste kookworkshop van Utrecht.

Samen genieten van de Surinaamse keuken in groepsverband. Leer hoe je de lekkerste Surinaamse gerechten maakt in Utrecht. Kooklessen bij u thuis of op locatie in Utrecht.

Nu aanmelden   Groepskookworkshop   Kookles thuis

Kooklessen Utrecht

Alle populaire Surinaamse recepten ontdek je met OsoPatu kookworkshops in Utrecht. In onze workshop leer je de volgende Surinaamse gerechten;

Kookworkshop Utrecht

Nu aanmelden   Groepskookworkshop   Kookles thuis

Workshop koken in Utrecht

OsoPatu maakt gebruik van diverse locaties in Utrecht. Onze workshops worden gegeven in de beste kookworkshops van Utrecht. Wil je liever een andere locatie in Utrecht? OsoPatu geeft ook kookworkshops op locatie. In Utrecht de lekkerste Surinaamse gerechten maken? Ontdek met OsoPatu de Surinaamse keuken. Meld je aan voor een kookworkshop Utrecht! Gezellig koken in een groep thuis of op locatie.

Schrijf je snel in voor een kookworkshop in Utrecht:  Aanmelden